keskiviikko 3. joulukuuta 2008

RUOKAROSVOT JA MUUTA HÖPINÄÄ....

(Kuvassa. Milli ja Kansku silloin kun Kansku oli vielä pieni)ARGH.........


Ristus notta meni aamulla hermot. Puoliväkisin raahauduin alakertaan ja siellä odotti hienoinen yllätys. Yksikään kissa ei mankunu ruokaa ja syykin selvisi. Olivat yön pimeinä tunteina askarrelleet 4 Iamsin kakararuoka pussia auki, ihan pillan päreiksi. Niitä pikku (folio) paloja sitten keräilin ympäri asuntoa ja manailin tyhmyyttäni. Säilytän märkäruokapussit muovilaatikossa josta olin unohtanut kannen pois päältä ja heti kävi ohrasesti. Nää mun hyvässä lihassa olevat kakarat vastustavat oikein kunnolla näitä mun laihtari ideoita. Ainut mistä olen nipistänyt on kuivanappuloiden määrä, en mistään muusta ole vielä tinkinyt. Pallerot saavat sapuskaa 3-4 kertaa päivässä, joten nälkä kuoleman ei pitäisi yllättää. Se huono puoli tässä 5 katin laumassa näyttäs olevan, että ruoka on sellainen asia josta täytyy kilpailla vaikkei oikeesti tarviskaan. Kaikille riittää tasapuolisesti!
TURUUST

Oltiinhan sitä kakrujen ja Lolskun kanssa Turunkin näyttelyssä. Pennut veteli EX 1 ja Lola sai sertinsä. Nyt ollaan yhtä ulkomaista vajaa ja sitten valmistutaan. Onneksi Lolan silmissä vielä on semmonen häivähdys vihreetä jossain valoissa, että sertit tuli... Itse en kyllä uskonut moiseen. Tuskin seuraavan luokan titteliä enää saadaan, mutta katotaan nyt missä se tuomareiden kipukynnys tulee vastaan.... Miska oli ihan mahoton venkula tuomarin pöydällä ja niin oli kyllä äitinsäkkin. Lola hakkas tenaviaan vähän väliä ja jos trendi jatkuu moisena niin näyttely ura loppuu tykkänään. Minä en meinaan huonokäytöksisen kissan kanssa halua missään käydä. Toisaalta taas Lolan äippä käyttäytyi pentujen jälkeen hetken ihan samalla lailla, joten saattaahan tuo tuosta rauhottuakin. Ninja alias Kiipu oli taas niin ihku kuin vaan olla voi, neiti keskittyi olemaan kaunis ja makoili sylissä kuin mikäkin Rinsessa :)
KUOPIOON

Viikonloppuna pitäs käydä Kuopion suunnalla näyttelyssä. Paikalla ollaan launataina vaikkakin kotiin lähetään vasta sunnuntaina. Mukaan lähtee kakrut, saas nährä kuinka meijän käy. Paljon on itskuja ilmotettu. Mukava käydä katsastamassa sielläkin suunnalla näyttelytouhuja. Semmosta taas täältä Jungsundin perukoilta.


Ei kommentteja: